Adatvédelem

Az Invitel Zrt. számára fontos a regisztrált felhasználó adatainak védelme. Az alábbiakban részletesen ismertetjük személyiség- és adatvédelmi gyakorlatunkat.

 

Az Invitel Zrt. komolyan veszi, hogy biztosítsa felhasználóinak adatvédelmét egyidejűleg a minőségi szolgáltatással. Bizonyos adatok begyűjtése feltétlenül szükséges ahhoz, hogy az ügyfeleink magas szintű elvárásainak megfelelhessünk, hogy kommunikálni tudjunk velük és biztosítsuk a visszajelzés (interaktivitás) lehetőségét.

 

A vásárlásnál megadott személyes információk semmilyen körülmények között nem kerülnek más kezébe. A megadott e-mail címet csak a szolgáltatással kapcsolatos információk kiküldésére használjuk, illetve a postacímre csak az igényelt számlát küldjük ki.

A vásárlás során vagy bármely módon részünkre átadott magántermészetű adatokat (pl.: e-mail cím) bizalmasan kezeljük és azokat kizárólag a NeoPhone szolgáltatásainak fejlesztéséhez, valamint statisztika készítéséhez használjuk fel. A http://www.neophone.hu/ weboldal látogatása során akaratlanul átadott információkat statisztikai feldolgozás után megsemmisítjük, egyedi módon tovább nem tároljuk. A statisztikai célú összegzés csak feldolgozott formában áll rendelkezésünkre, egyedi azonosítókhoz azonban nem kapcsolódik.

 

A vásárlás folyamán megadott adatokon kívül bizonyos információ automatikusan generálódik (látogató IP-címe, domain neve, látogatás időpontja, megtekintett oldalak, használt böngészőprogram stb.) a http://www.neophone.hu/ oldalon tett látogatások alkalmával. Ez az információ semmiféle személyes adatot nem tartalmaz, és csupán arra használjuk, hogy a honlap forgalmát figyelemmel kísérjük, valamint újabb szolgáltatásaink fejlesztésénél figyelembe vegyük, mint olvasói szokásokat.

 

Egyéni adatok egyéb célra csak az érintett kifejezett hozzájárulásának megadása esetén kerülnek felhasználásra, e nélkül senkinek sem adjuk tovább.

 

Az Invitel Zrt. fenntartja a jogot, hogy az ügyfelek egyidejű tájékoztatása mellett a személyiségi jogokhoz kapcsolódó adatok és információk felhasználásával kapcsolatos álláspontját a jövőben megváltoztassa.

 

Az Invitel Zrt. Általános Szolgáltatási Feltételei letölthetők pdf formátumban: Általános Szerződési Feltételek