Egyenlegfeltöltés

Amennyiben a NeoPhone hálózatból más hálózatba irányuló hívásokat akar kezdeményezni (és a hívott szám nem belföldi zöldszám - 0680 - vagy segélykérő szám), akkor érvényes, és a híváshoz elegendő összegű - a 06-21-es hívószámához tartozó - egyenleggel kell rendelkeznie. Az egyenleg feltöltését elvégezheti NeoPhone-Hívókártyáról a 06-21-es NeoPhone telefonszám egyenlegére történő áttöltéssel, bankkártyás fizetéssel a www.neophone.hu weboldalon, OTP Bank bankjegy-automatán, az OTPdirekt internetes szolgáltatásán, vagy az ország közel 800 újságárusánál (Lapker hálózat: Relay, Inmedio, pavilon), illetve a Postákon található POS terminálon keresztül.

 

Egyenlegfeltöltés bankkártyával:

  1. Feltöltéséhez lépjen be a felhasználói oldalra. A belépés után a bal oldali menüből válassza a "NeoPhone egyenlegfeltöltés bankkártyával" menüpontot. 
  2. A bankkártyás fizetéshez meg kell adnia nevét és lakcímét, ha ezt a regisztrációkor nem tette meg akkor kattintson az "Adatmódosítás" menüpontra. 
  3. Az egyenlegfeltöltés oldalon válassza ki a feltölteni kívánt összeget, majd kövesse a kártya adatok megadásával kapcsolatos instrukciókat. 
  4. Sikeres tranzakciót követően a feltöltött összeget jóváírjuk az Ön NeoPhone egyenlegén. 
   A bankkártyás fizetést az OTP Bank rendszerén keresztül bonyolítjuk le. A bankkártyás fizetéshez csak dombornyomott bankkártyát vagy hitelkártyát fogadunk el.

 

Egyenlegfeltöltés NeoPhone-Hívókártyával:

  1. Ha Ön NeoPhone-Hívókártyával rendelkezik akkor válassza a "Feltöltés NeoPhone hívókártyával" menüpontot. 
   Hívókártya eladóhelyek >>
  2. Adja meg NeoPhone kártyája adatait (kártyaszám + a lekaparható réteg alatti kód) és a feltöltendő összeget 100Ft-ra kerekítve, majd kattintson az Egyenlegfeltöltés gombra. 
  3. A NeoPhone Hívókártyák újratölthetőek! Ha lefogyott az egyenlege töltse újra kártyáját vagy vásároljon új kártyát és adja meg újra a kártya adatait.

 

NeoPhone egyenleg feltöltése újságárusoknál és a Postákon -POS- terminálon:

Ha elfogyott vagy túl alacsony az egyenlege, akkor töltse újra a Lapker hálózat Relay, Inmedio üzleteiben vagy hírlapárusító pavilonjaiban, illetve a Magyar Posta fiókjaiban. Az újratöltéshez a 21-es körzetszámú telefonszámát kell megadnia a mobil feltöltésekhez hasonlóan. Kérje az eladók segítségét!

 

NeoPhone egyenleg feltöltése OTP Bank bankjegy-automatán:

Egyszerűen és kényelmesen töltse újra egyenlegét – OTP Bank bankjegy-automatán -, az újratöltéshez a 21-es körzetszámú telefonszámát kell megadnia.

 1. Feltöltéshez válassza az OTP Bank bankjegy-automa kéoernyőjén a „Telefonegyenleg feltöltés” menüpontot.
 2.  Válassza ki a „NeoPhone”-almenüpontot, majd a „Telefonszám” lehetőséget.
 3. Ezt követően a mobilegyenleg feltöltéséhez hasonlóan – adja meg a 21-es körzetszámú (NeoPhone) telefonszámot, majd kövesse a telefonszám megadásával kapcsolatos instrukciókat.
 4. Ezután válassza ki a feltölteni kívánt címletet (1 000, 2 000, 5 000 és 10 000 Ft).
 5. Sikeres tranzakciót követően a feltöltött összeget jóváírjuk az Ön NeoPhone egyenlegén. 
 6. A bankkártyás feltöltést az OTP Bank rendszerén keresztül bonyolítjuk le.

 

 

Egyenleg feltöltés OTP direkt internetes szolgáltatáson keresztül:

Egyszerűen és kényelmesen töltse újra egyenlegét – OTP Direkt-en keresztül! Az újratöltéshez a 21-es körzetszámú telefonszámát kell megadnia.

 1. A feltöltéshez jelentkezzen be az www.otpbank.hu weboldalon keresztül az OTPdirekt internetes szolgáltatásba
 2. A Bankszámla műveletek menüből az „Online vásárlás” menüpont kiválasztását követően a „NeoPhone-Hívókártya / Telefonszám egyenleg feltöltés” lehetőségre kell kattintani,
 3. ezt követően ki kell választani a feltölteni kívánt címletet (1 000, 2 000, 5 000 és 10 000 Ft),
 4. majd ki kell kiválasztani a feltölteni kívánt egyenleg típusát (Telefonszám, vagy Hívókártya száma), majd
 5. beütni a már meglévő 21-es körzetszámú telefonszámot, vagy a NeoPhone Hívókártya sorszámát (kártya jobb alsó sarkában található)