Biztonság

A NeoPhone által ajánlott szoftverek és hardver termékek biztonságosak, mert mentesek az Adware, Spyware és Malware programoktól.

 

A NeoPhone szolgáltatásnál olyan terméket ajánlunk, amely többszöri tesztelések eredményeként garantálják az on-line biztonságot. Ez azt jelenti, hogy nem jelenítünk meg nem kívánatos és tolakodó reklámokat, nem csatlkozunk olyan hálózatokhoz, ahol ez bármilyen módon megengedett, illetve nem engedjük, hogy bármilyen malware vagy spyware tevékenység működjön.

 

Mi a Spyware?
A Spyware – kém szoftver olyan program, amely a felhasználó tudta és beleegyezése nélkül telepítődik az Ön számítógépére és rejtett módon adatokat küld vagy fogad idegen szerverekről vagy személyi számítógépekről. A Spywarek általában megfigyelik a felhasználó számítógépes szokásait és bevitt adatait így akár felhasználónevek vagy jelszavak elküldik illetéktelenek számára.

 

Mi az Adware?
Az Adware – reklám szoftver, mely jellemzően reklámozási céllal automatikusan reklámüzeneteket küld és jelenít meg a felhasználó számítógépén, anélkül, hogy Ön ebbe beleegyezett volna. Mivel a NeoPhone által ajánlott szoftverek és hardverek vagy egyáltalán nem tartalmaznak ilyet vagy kizárólag a NeoPhone kényelbesebb és gazdaságosabb használatával kapcsolatos üzeneteket tartalmazhatja a NeoPhone Adware mentesnek tartjuk.

 

Mi a Malware – Virusok, Férgek, Trójaiak?
A Malware olyan rosszindulatú szoftver, melyet azért hoznak létre, hogy beszivárogjon és károsítsa a számítógép operációs rendszerét, vagy más szoftvereket.