Internet

A NeoPhone Internet ideális választás azok számára, akik alkalmi jelleggel vagy rendszeresen rövidebb ideig kívánnak internetezni. A NeoPhone internet előnye, hogy nem kell rendszeres havi díjat fizetni, a szolgáltatás díja arányos az interneten töltött idővel, sőt napközben akár 0 forintos percdíjjal használható a szolgáltatás! A NeoPhone Internet használatához analóg vagy ISDN modemmel rendelkező személyi számítógép és telefonvonal szükséges.

 

 Modemes internet használat

A NeoPhone internetet kétféleképpen veheti igénybe, melyek közül Ön választhatja meg, melyiket kívánja használni.

1. A 06 51 601 124-es behívószám beállításakor az internetezés teljes költsége az "A" TARIFA alapján a NeoPhone Online virtuális kártya egyenlegéről kerül levonásra, míg otthoni telefonszámláját nem terheli semmilyen költség.

2. A 06 51 301 124-es behívószám beállításakor az internetezés költsége a NeoPhone Online egyenlegéről a sokkal olcsóbb "B" TARIFA alapján vonódik le, míg otthoni telefonszámlájára a telefonszolgáltató a mindenkori hivatalos Internet tarifát számlázza ki. A 06 51 301 124-es behívószámot választó ügyfeleink napközben 0 Ft/perc-es Internet percdíj mellett internetezhetnek!

A szolgáltatás jelenleg a T-Com és Invitel területek vezetékes telefonvonalairól vehető igénybe.

 

Beállítások